0

Democratiespel

Het Democratiespel is een simulatie van de Nederlandse politiek in een spel. U kunt stemmen op politieke voorstellen en zelf voorstellen doen om punten te verzamelen. De 150 beste spelers worden gekozen tot Kamerleden die bepalen welke voorstellen in het wetboek komen en welke spelers als ministers rechtstreeks wetten mogen schrijven. Samenwerken, compromissen sluiten en campagne voeren zijn belangrijke vaardigheden die spelers leren. Het is ontworpen om makkelijk te integreren in andere websites (zie derdekamer.net) en applicaties, zodat overal op het web en via allerlei apparaten gespeeld kan worden.

link: democratiespel.nl
startdatum: zomer 2009
organisatie: stichting Petities.nl
contact: ReindeR Rustema

Screen shot 2010-10-13 at 18.24.09
democratiespel

Reactie achterlaten

 

You need to log in to vote

The blog owner requires users to be logged in to be able to vote for this post.

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.

Powered by Vote It Up